Ra­ta­touil­le met munt

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
2 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Courgettes en aubergines wassen, in breedte halveren en in repen snijden. Sjalotjes pellen en in ringetjes snijden. Knof-look pellen en fijnhakken. Tomaatjes wassen. In roerbakpan olie verhitten en courgettes, aubergines, sjalot en knoflook ca. 6 minuten bakken. Tomaatjes erdoor mengen en kort meebakken. Groenten afblussen met azijn. Munt erboven fijnkippen. Serveren met bijvoorbeeld lamsvlees.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.