Pan­nen­koek­taartje met zalm en Hol­landai­se­saus

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Citroen goed schoonboenen onder koud stromend water en 4 plakjes eraf snijden. In kleine pan (op vlamverdeler) Hollandaisesaus al roerend zachtjes verwarmen. Rest van citroen iets erboven uitknijpen en sap erdoor roeren. Zalmsteaks op magnetronbestendig bord leggen en in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 1 à 1 1/2 minuut verwarmen. Pannenkoekjes op bord leggen en op vol vermogen (700 Watt) 1 à 1 1/2 minuut verwarmen, halverwege keren. Pannenkoekjes op vier borden leggen. Beetje saus erop scheppen. Zalmsteaks in stukken snijden en op pannenkoekjes leggen. Garneren met plakje citroen. Rest van saus rond taartjes druppelen. Kappertjes eromheen strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.