Ser­ra­no­ham met gra­naat­ap­pel­sa­la­de

(179)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 179

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Sinaasappel dik schillen, partjes tussen vliezen uitsnijden, sap in kommetje opvangen. Meng wat limoensap met een klein beetje honing met olie (1 deel op 4 delen olie). Zout en peper erbij en goed doorroeren. Dressing door sap roeren. Granaatappels halveren.
  2. Op vier borden plakjes serranoham uitspreiden. In midden sla scheppen. Dressing erover sprenkelen. Sinaasappelpartjes en granaatappels eromheen leggen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.