Ci­a­bat­ta met bief­stuk

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 540 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, staafmixer, ovenschaal (10 x 10 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd het kapje van de bol knoflook en besprenkel het snijvlak met 1 el olie. Pof de bol in de ovenschaal in ca. 30 min. gaar. Laat iets afkoelen.
  2. Duw de knoflooktenen uit de vliesjes. Pureer met de rozemarijn, ansjovis en 2 el olie 10 sec. met de staafmixer. Spoel de bonen af onder koud stromend water. Voeg met 3 el water toe aan het mengsel en pureer grof tot houmous. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Bestrijk de biefstukken met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat onder een deksel 5 min. rusten.
  4. Snijd ondertussen het brood in schuine sneetjes en bestrijk met 1 el olie. Gril 2 min. in de grillpan. Keer halverwege. Snijd de biefstukken in repen en beleg het brood ermee. Serveer met de houmous.
video

Bief­stuk met pe­per­saus ma­ken

Kookles - 04:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.