An­dij­vie­s­a­la­de met ou­de kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 535 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 8 min. wachten
(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten. Snijd de harde onderkant van de andijvie. Was de bladeren, dep droog en scheur in grove stukken.
  2. Snijd het brood in de lengte in 4 plakken en besprenkel met de olie. Rooster ca. 8 min. in de oven. Wrijf erover met de knoflook.
  3. Schaaf grote krullen van de kaas. Meng de andijvie, ui en dressing in een kom. Verdeel over 4 borden en garneer met het ei en de kaas. Serveer met het brood.
video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.