Groe­ne ta­gli­a­tel­le met blau­we-kaas­saus en crou­tons

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met ruim kokend water en zout tagliatelle in ca. 6 minuten beetgaar koken. Vier diepe borden voorverwarmen. Salieblaadjes in heel fijne reepjes snijden. In pan sinaasappelsap en magor al roerend verwarmen tot mooie, gladde saus ontstaat. Op smaak brengen met sherry, zout en peper. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken en door saus scheppen. Tagliatelle in warme borden scheppen. Croutinos en salie erover strooien.

Tip:

Bent u een liefhebber van blauwschimmelkaas? Vervang dan de magor door gorgonzola.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.