Zee­wolf met pe­ter­se­lie­saus

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de krieltjes in water met zout in 15 min. gaar.
  2. Doe ondertussen de crème fraîche en peterselie in een kom en pureer met de staafmixer. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp toe aan de crème fraîche en breng op smaak met 2 el citroensap en peper en zout.
  3. Verhit 2 el olie en bak de vis op middelhoog vuur in 8 min. gaar. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Verdeel de krieltjes, vis en spinazie over 4 borden en serveer met de peterseliesaus.
video

Vis en vlees bak­ken

Instructievideo - 00:58 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.