Ge­vul­de pa­pri­ka met gei­ten­kaas en an­sjo­vis

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Boven kom geitenkaas verkruimelen. Ansjovisfilets laten uitlekken en fijnsnijden. Koriander fijn knippen. Ansjovis en koriander door kaas scheppen. Op smaak brengen met peper. Schaal invetten. Paprika's aan één kant voorzichtig opensnijden. Paprika's vullen met kaasmengsel, dichtvouwen en naast elkaar in ovenschaal leggen.
  2. Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3. Paprika's in midden van oven in ca. 10 minuten warm laten worden. Sla over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Paprika's op sla leggen. Serveren met repen focaccia (brood).
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.