Lek­ker­bek­jes met mos­terd­saus

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 55

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
  2. Verhit ondertussen 25 g boter in een koekenpan. Bak de bevroren lekkerbekjes in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Verhit 25 g boter in een steelpan en fruit de ui 3 min. Voeg de mosterd toe en bak 1 min. mee. Schenk de room erbij en breng aan de kook.
  3. Kook de bevroren groenten in water met zout in 4 min. beetgaar.
  4. Verhit de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af. Voeg de melk toe en stamp met de pureestamper tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de puree, lekkerbekjes en groenten over 4 borden. Serveer met de mosterdsaus.
video

Pu­re­ren

Instructievideo - 00:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.