Kip­fi­let met ki­wisal­sa

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 77

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kiwi in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Meng met de ui en koriander. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Dep ondertussen de kip droog en bestrijk dun met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de kip in 12 min. gaar. Keer regelmatig. Verhit 2 el olie in een wok. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spinazie en kip over 4 borden. Schep de kiwisalsa over de kip en serveer met de rijst.
video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.