Gra­vad lachs op erwt­jes­sa­la­de met ka­vi­aar

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 180 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In pan met laagje kokend water doperwtjes ca. 3 minuten koken. In vergiet laten uitlekken en afkoelen. Intussen bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Tomaat inkruisen, onderdompelen in kokend water, ontvellen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Komkommer schillen en met kaasschaaf 8 linten schaven (rest wordt niet gebruikt). In kom mosterd-dillesaus (van gravad lachs) en 1 eetlepel zure room door elkaar roeren.
  2. Erwtjes en bosui door dressing scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Op vier borden elk 2 komkommerlinten leggen en erwtjessalade erop scheppen. Plakjes gravad lachs op salade uitspreiden. Garneren met theelepeltje zure room en kaviaar. Tomatenblokjes eromheen strooien.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.