An­ti­pas­ti

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 610 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Cherrytomaatjes wassen. Mozzarellabolletjes laten uitlekken (als er minder dan 12 bolletjes in bakje zitten dan enkele grote bolletjes halveren). Aan cocktailprikkers elk 1 tomaatje en 1 bolletje mozzarella steken. Spiesjes naast elkaar in kommetje zetten. Pestodressing erover scheppen en ca. 30 minuten laten staan.
  2. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Focaccia of ciabatta in 5 à 7 minuten knapperig bruin bakken. Sardines met olijven, artisjokharten en mozzarellaspiesjes op bord leggen. Parmaham, mortadella en in repen gesneden brood ernaast leggen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.