Thai­se ta­hoe met groen­ten

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 2 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Tahoe in dobbelstenen snijden. In kom 2 eetlepels olie en sojasaus mengen en tahoe erdoor scheppen. Paksoi in repen snijden, wassen en droogdeppen. Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Peper schoonmaken, wassen en in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen.
  2. In wok rest van olie verhitten en tahoe rondom lichtbruin en krokant bakken. Tahoe uit pan op bord scheppen.Inachtergebleven olie knoflook ca. 1 minuut fruiten. Paprika en peper toevoegen en in ca. 5 minuten al omscheppend beetgaar latenworden.Paksoi, taugé en tahoe toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met suiker, vissaus en oestersaus. Lekker met Thaise (jasmijn)rijst.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.