Kaas­plank pit­ti­ge ka­zen

  • borrelhapje
  • 4 personen
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank. Serveer met het kletzenbrood en de tomatenpasta. Lekker met druiven en walnoten.

Tip:

Wijntip: Warre's ruby port.

serveertip:

Lekker met druiven en walnoten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Kaasplank pittige kazen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kaas­plank pit­ti­ge ka­zen

1
1
  • 1 Hollandse blauwaderkaas
  • 1 Le petit camembert
  • 1 roquefort
  • 1 verse geitenkaas blanc
  • 1 Wijnendaele
  • 1 kletzenbrood
  • 1 Spaanse zoete tomatenpasta

Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank. Serveer met het kletzenbrood en de tomatenpasta.

serveertip:

Lekker met druiven en walnoten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.