Kaas­plank mil­de ka­zen

  • borrelhapje
  • 4 personen
  • 0 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • houten plank

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank. Serveer met de vijgenrol en confiture. Lekker met druiven en walnoten.

Tip:

Wijntip: Warre's tawny port.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.