Aman­del-ro­zij­nen­sal­sa

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
4 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan rozijnen met citroensap, appelsap en chilipoeder aan de kook brengen en ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen tot vocht verdampt is. Laten afkoelen. Intussen in droge koekenpan amandelen goudbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden. In schaal rozijnen, amandelen en basilicum door elkaar scheppen. Zo nodig op smaak brengen met zout, peper en snufje chilipoeder.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 2 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.