Groe­ne sa­la­de met man­chego en olij­ven

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote slakom azijn, mosterd en olijfolie tot een dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Kropsla wassen en in repen snijden. Veldsla wassen en worteltjes verwijderen. Olijven halveren. Met kaasschaaf kaas in flinterdunne plakjes schaven. Sla en veldsla luchtig door dressing scheppen. Helft van olijven en plakjes kaas ook erdoor scheppen. Rest van kaas en olijven over salade verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.