2x gaz­pa­cho

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de gazpacho volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng op smaak met de olie, peper en zout. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.
  2. Mexicaanse variant: snijd de avocado in blokjes en besprenkel met limoensap. Was de garnalen en dep droog. Serveer de avocado, garnalen en koriander in aparte bakjes bij de soep om naar eigen smaak toe te voegen.
  3. Spaanse variant: snijd de paprika in blokjes, de bosuitjes in ringetjes en de chorizo in reepjes. Doe in aparte bakjes en serveer met Tabasco bij de soep om naar eigen smaak toe te voegen.
video

Avo­ca­do schil­len

Instructievideo - 00:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 278 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

2x gazpacho

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

2x gaz­pa­cho

1
1
  • 1 gazpacho
  • 3 el olijfolie extra vierge

Bereid de gazpacho volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng op smaak met de olie, peper en zout. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.

2
2
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • 100 g garnalen

Mexicaanse variant: snijd de avocado in blokjes en besprenkel met limoensap. Was de garnalen en dep droog.

3
3
  • 15 g koriander

Snijd de koriander fijn. Serveer de avocado, garnalen en koriander in aparte bakjes bij de soep om naar eigen smaak toe te voegen.

4
4
  • 1 groene paprika
  • 2 bosuitjes
  • 75 verse chorizo

Spaanse variant: snijd de paprika in blokjes, de bosuitjes in ringetjes en de chorizo in reepjes.

5
5
  • 1 flesje tabasco

Doe in aparte bakjes en serveer met Tabasco bij de soep om naar eigen smaak toe te voegen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.