Kip­fi­let met broc­co­li

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 80

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de krieltjes in de schil in 15 min. gaar. Giet af en laat 5 min. uitdampen in de pan.
  2. Halveer ondertussen de kipfilets in de lengte en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in 15 min. bruin en gaar.
  3. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar. Bereid ondertussen de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaden. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg het basilicum en de tomaat toe aan de kaassaus.
  4. Verdeel de krieltjes, broccoli en kip over 4 borden en schep de kaassaus over de kip en groente.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2012 nr. 03 - Paasfeest, Receptkaart 2012 week 12-14

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.