Ta­gli­a­tel­le met kip

(98)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 98

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en halveer de bonen. Kook ze in 8 min. beetgaar en giet af. Snijd de kip in blokjes en de gegrilde paprika in reepjes.
  3. Verwarm de saus in een pan en voeg de bonen, kip en paprika toe. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de saus erover en bestrooi met de olijven. Lekker met Parmezaanse kaas.

Tip:

Verdeel de rest van de olijven over een pizza voordat u die in de oven zet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2012 nr. 03 - Paasfeest, Receptkaart 2012 week 12-14

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.