Bief­stuk met hoi­sin-pin­da­saus

(154)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 154

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrijk het vlees met de sojasaus en 2 el zonnebloemolie. Verwarm al roerend de pindakaas, hoisinsaus en 100 ml water in 3 min tot een gladde saus.
  2. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen. Meng het citroensap met 2 el zonnebloemolie, de sesamolie, honing en zout. Schep door de sla en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.
  3. Bak het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten en snijd in plakjes. Bereid de mie volgens de aan­wijzingen op de verpakking. Verdeel de mie, biefstuk, saus en salade over 4 kommen.

Tip:

Sesamolie en hoisinsaus zijn ook lekker in Aziatische wokgerechten.

video

Bief­stuk met pe­per­saus ma­ken

Kookles - 04:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.