Roer­bakspi­na­zie op z'n spaans

(154)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 154

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worst in 10-12 min. bruin en gaar.
  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok. Fruit de ui 1 min. met de knoflook en het paprikapoeder. Doe de kikkererwten en olijven erbij en bak 2 min. mee.
  3. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de geroerbakte spinazie en de worst over 4 borden.

Tip:

Vervang voor een extra hartige smaak de Catalaanse worst door 1 in blokjes gesneden chorizo (worst, 250 g). Bak deze met de ui en knoflook mee.

video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.