Piz­za­pan­nen­koek

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
4 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng met een mixer of garde de pannenkoekmix en de melk. Mix de eieren, tomatenpuree en kruiden erdoor. Verhit ½ el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak een dunne pannenkoek. Leg er na het keren 3 plakken mozzarella, wat tomaat en paprika op. Bak nog 2 min. op middelhoog vuur tot de kaas is gesmolten. Bak zo nog 11 pannenkoeken. Houd de pannenkoeken warm tussen 2 voorverwarmde borden.

Tip:

U kunt de pannenkoeken 1 dag van tevoren bakken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm de stapel op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. in de oven op 175 °C. Snijd aan als een taart. Of in de magnetron: 30 sec. per pannenkoek op vol vermogen (800 watt), afgedekt met magnetronfolie.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 985 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 97 g
  • vet 47 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.