Toast met fi­let ame­ri­cain en ge­po­cheerd ei

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt 4 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodrooster

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd het brood in 4 dikke sneeën. Rooster in de broodrooster goudbruin en laat iets afkoelen. Bestrijk royaal met de filet americain. Bestrooi met de kappertjes, sjalot en augurk.
  2. Breng ondertussen een pan met 4 cm water en de azijn tegen de kook aan. Maak met een lepel een draaikolk, breek 1 ei en laat voorzichtig in de kolk glijden. Pocheer het ei 3 min. voor een zachtgekookte dooier en 5 min. voor een hardgekookte dooier. Neem met een schuimspaan of soeplepel uit de pan en laat kort uitlekken op keukenpapier. Herhaal met de overige eieren.
  3. Leg de eieren op de filet americain en bestrooi met de chilipeper en zout. Serveer direct.
video

Ei po­che­ren

Instructievideo - 00:47 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.