Ap­pel-pe­ren­com­po­te

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands ontbijt 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het klokhuis van de appels en peren en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een pan en voeg de rozijnen, suiker en het kaneelstokje toe. Laat 15 min. op laag vuur koken. Verwijder even­tueel het kaneelstokje.
  2. Leg ondertussen het brood 5 min. in de oven om het op te warmen. Snijd in 8 stukken. Verdeel het brood, de compote en hangop over 4 borden en bestrooi met de pistachenoten.

Tip:

Pistachenoten smaken ook lekker over carpaccio.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.