Wild­bouil­lon met fij­ne groen­ten

(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 92

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Haricots verts schoonmaken en halveren. Maïskolfjes in dunne plakjes snijden. In steelpan met ruim water en zout haricots verts en maïsplakjes in ca. 3 à 4 minuten beetgaar koken. In zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken, in stukjes van 4 cm snijden en stukjes in lengte in flinterdunne reepjes snijden.
  2. In pan wildfond met 2 potten water en sherry aan de kook brengen. Haricots verts en maïs toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Wildbouillon in vier diepe borden scheppen, in midden bergje bosui leggen en op rand van borden twee kaasstengels leggen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.