Piz­za­r­uit­jes met ge­le ui

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 16 stuks
3 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en in dunne ringen snijden. Ansjovis en olijven halveren. Oven voorverwarmen op 200 :C of gasovenstand 4. Bakplaten bekleden met bakpapier. Blik pizzadeeg openen, deeg afrollen en in 16 ruitjes snijden. Deegruitjes over 2 bakplaten verdelen. Tomatensaus gelijkmatig over stukjes deeg verdelen en bestrooien met uienringen, ansjovis, olijven, tijm, zwarte peper en kaas.Pizzaruitjes in oven in ca. 15 minuten goudbruin bakken. Warm serveren.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.