Pro­ven­çaal­se pan­nen­koe­ken met ra­ta­touil­le

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
2 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan olie verhitten en gehakt al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Ratatouillemix toevoegen en ca. 1 minuut bakken. 1 1/2 dl warm water in pan schenken en ratatouille met deksel op pan in ca. 10 minuten gaar laten worden. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron (oven of koekenpan) verwarmen. Kaassaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomatenpuree door ratatouillemengsel roeren en op smaak brengen met zout. Ratatouille over pannenkoeken verdelen en oprollen. Pannenkoeken op twee borden leggen, kaassaus erover verdelen. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 955 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 62 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.