Prei-ham­la­sag­ne

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 625 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(222)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 222

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 15 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ham en tijm 3 min. Neem uit de pan en roerbak de prei 5 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de tijmham weer toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Schep een laag ham-preimengsel in de ovenschaal en dek af met lasagnebladen. Ga door tot de lasagne en prei op zijn. Schenk de bouillon erover en leg de kaas erop. Dek af met aluminiumfolie en bak ca. 40 min. in het midden van de oven. Verwijder na 20 min. de folie.

Tip:

U kunt de lasagne 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm afgedekt met aluminiumfolie 25 min. in de oven op 180 °C.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.