Wok­noe­dels met bief­stuk

(180)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 180

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de bonen in 8 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng in een kommetje het rasp, sap, de suiker en vissaus. Verhit de olie in een wok. Roerbak de biefstuk 2 min. Bestrooi met peper en zout en neem uit de wok.
  3. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de rode peper fijn en doe samen met de ui terug in de wok. Roerbak 2 min. Voeg de sperziebonen, noedels en het limoenmengsel toe. Schep 2 min. om. Breng op smaak met peper en zout. Schep om met de biefstuk en ijsbergsla en bestrooi met de munt. Verdeel over 4 borden. Lekker met sweet chilisaus.
video

Ro­de pe­per schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.