Pad thai

(189)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 189

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pers 1 limoen uit en halveer de andere 2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de rode ui, knoflook en garnalen 1 min. Neem uit de wok.
  3. Schenk het ei in de wok, breng op smaak met peper en zout en roer 1 min. Voeg de miehoen toe en schep om. Breng op smaak met het limoensap, de suiker en vissaus. Roerbak nog 2 min. Doe de rode ui, knoflook en garnalen weer in de wok en voeg de bosui en taugé toe. Schep om en serveer met de limoenhelften en chilipeper. Lekker met grofgehakte pinda's en fijngesneden koriander.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.