Fi­let­lap­jes in so­ja­saus

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrijk met 2 el sojasaus. Doe de bonen met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min.
  3. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. Breng op smaak met de rest van de sojasaus.
  4. Verdeel de rijst en het vlees over 4 borden. Laat de bonen uitlekken in een zeef en schep op het vlees. Serveer met de paksoi.

Tip:

Bewaar de sojasaus op een donkere en koele plek. U kunt de geopende fles ongeveer 1 jaar bewaren. Kijk op de verpakking voor de uiterste houdbaarheidsdatum.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.