Pas­ta zalm-spi­na­zie

Pasta pronto! Binnen tien minuten staat deze pasta met gegrilde courgette en gekookte eieren op tafel.

(744)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Pasta pronto! Binnen tien minuten staat deze pasta met gegrilde courgette en gekookte eieren op tafel. 4 personen
3 744

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat ze onder koud stromend water schrikken, pel ze en snijd in parten.
  2. Snijd de courgette in schuine plakken en bestrijk ze met de olie. Verhit de grillpan en gril de courgette 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan.
  3. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep de cuisine light erdoor en zet de pan op laag vuur. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en laat al omscheppend slinken. Schep de zalmblokjes erdoor.
  4. Schep de pasta in diepe borden en verdeel het ei en de courgette erover.

variatietip:

Cuisine light is ook heerlijk door soepen, bijvoorbeeld zelfgemaakte champignonsoep.

video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 495 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Pasta zalm-spinazie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta zalm-spi­na­zie

1
1
  • 300 g farfalle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 4 eieren

Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard.

3
3

Laat ze onder koud stromend water schrikken, pel ze en snijd in parten.

4
4
  • 1 courgette
  • 2 el olijfolie

Snijd de courgette in schuine plakken en bestrijk ze met de olie.

5
5

Verhit de grillpan en gril de courgette 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan.

6
6
  • 125 ml Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden

Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep de cuisine light erdoor en zet de pan op laag vuur.

7
7
  • 300 g bladspinazie

Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en laat al omscheppend slinken.

8
8
  • 100 g gerookte zalmblokjes

Schep de zalmblokjes erdoor.

9
9

Schep de pasta in diepe borden en verdeel het ei en de courgette erover.

variatietip:

Cuisine light is ook heerlijk door soepen, bijvoorbeeld zelfgemaakte champignonsoep.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.