Ge­smoor­de pak­soi met ge­bak­ken vis

(86)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 86

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de gember. Snijd de steel van de paprika. Halveer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de ene helft van de paprika in reepjes en de andere helft zo fijn mogelijk.
  2. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de paprika­reepjes, gember en de helft van de knoflook 1 min. Voeg de prei toe en roerbak 3 min. Snijd de stronk en het blad van de paksoi. Leg het blad apart. Voeg de stelen toe aan de prei en roerbak 1 min. mee. Voeg de bouillon toe en laat 5 min. smoren met een deksel half op de pan. Voeg het blad toe en laat nog 3 min. smoren.
  3. Verhit 2 el olie in een koekenpan en roerbak de fijngesneden paprika en de rest van de knoflook 1 min. Verdeel de vis in 4 porties, bestrooi met zout en bak 4 min. mee met de groenten op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de vis en paksoi over 4 borden. Serveer met de rijst.
video

Vis en vlees bak­ken

Instructievideo - 00:58 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.