Zoet­zu­re var­kens­vlees­cur­ry

(118)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 118

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Breng een pan water aan de kook en kook de sperziebonen en peen 3 min. Giet af.
  2. Snijd de filetlapjes in reepjes. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak het vlees 3 min. Neem uit de wok.
  3. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de sperziebonen, peen en knoflook 3 min. Meng de maizena, sojasaus en gembersiroop en schenk bij de groenten. Voeg het vlees, de tomaten en mango toe. Rasp de groene schil van de limoen erboven en pers de vrucht uit. Voeg het sap toe. Verwarm nog 2 min. Serveer met de rijst.
video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 100 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.