Thai­se kip­pas­tei­tjes

  • bijgerecht
  • 10 personen
  • 460 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais bijgerecht 10 personen
3 74

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier, keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de kip met de boemboe, vissaus en het eiwit in de keukenmachine en maal in 1 min. tot gehakt. Schep de bosui erdoor.
  2. Klop de eidooier los. Snijd de hoeken van de bladerdeegplakjes, zodat er cirkels ontstaan. Verdeel de kip erover en vouw dubbel. Druk met een vork de randen goed dicht. Bestrijk de pasteitjes met de eidooier. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 25 min. bruin in de oven.
video

Ei­e­ren split­sen

Instructievideo - 00:36 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.