Bo­nen­scho­tel met vis

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 461 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(120)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 120

Ingrediënten

Keukenspullen
  • braadslede

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 2 min. Meng de roerbakmix en bonen erdoor en bak 1 min. mee. Schep in de braadslee.
  2. Snijd de vis in 4 stukken en leg tussen de bonen. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Dek af met aluminiumfolie en stoof in de oven in 20 min. gaar.
  3. Snijd ondertussen de aardappelen in stukken en kook in water met zout in 20 min. gaar. Serveer met de visschotel. Lekker met fijngesneden peterselie.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 461 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.