Tor­ti­gli­o­ni met ham-kaas

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grote pan met water en zout aan de kook brengen. In pan pasta met klontje boter in ca. 7 minuten beetgaar koken. In andere pan asperges verwarmen. Intussen rest van boter in blokjes snijden. In kopje peterselie fijn knippen. Asperges laten uitlekken. Pasta, asperges, peterselie, ham-kaasblokjes en boter door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 926 kcal
  • eiwit 50 g
  • koolhydraten 95 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.