Tuin­bo­nen­sa­la­de

  • bijgerecht
  • 6 personen
  • 90 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. (Van tevoren tuinbonen in ca. 30 minuten laten ontdooien.) Tomaat inkruisen, ca. 10 seconden onderdompelen in kokend water en velletje verwijderen. Tomaat in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In ondiepe schaal olijfolie met knoflookpuree, chilipoeder, komijn en kaneel door elkaar roeren. Blokjes tomaat en tuinboontjes erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Salade minstens halfuur laten staan. Muntblaadjes van takjes plukken.
  2. Vlak voor serveren munt erover strooien.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.