Spaan­se ome­let

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de worst in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Maak de prei schoon en snijd samen met de ui in ringen. Klop de eieren los met de paprikapoeder en peper.
  2. Verhit de olie en bak de ui en paprika ca. 3 min. Voeg de prei toe en bak ca. 2 min mee. Schep de worst en de garnalen erdoor. Schenk het eimengsel erover en bak de omelet zachtjes ca. 15 min. Serveer met boerenbrood.

combinatietip:

Lekker met boerenbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Spaanse omelet

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaan­se ome­let

1
1
  • 200 g gedroogde harde worst
  • 1 rode paprika
  • 1 prei
  • 1 rode ui

Snijd de worst in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Maak de prei schoon en snijd samen met de ui in ringen.

2
2
  • 6 eieren
  • ½ tl paprikapoeder
  • 3 el olie

Klop de eieren los met de paprikapoeder en peper. Verhit de olie en bak de ui en paprika ca. 3 min. Voeg de prei toe en bak ca. 2 min mee.

3
3
  • 200 g garnalen

Schep de worst en de garnalen erdoor. Schenk het eimengsel erover en bak de omelet zachtjes ca. 15 min.

combinatietip:

Lekker met boerenbrood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.