Win­ter­pas­ta met cho­ri­zo

(223)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 223

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bak de chorizo in een koekenpan 10 min. op laag vuur. Voeg de ui toe en bak nog 8 min. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Kook ondertussen de boerenkool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en schep door het chorizo-uimengsel. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Doe de pasta in een schaal en meng het boerenkoolmengsel erdoor. Schaaf de kaas erover, bestrooi met de olijven en besprenkel met de olie.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.