Ge­bak­ken biet met rös­ti en sla­vink

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen en rasp ze grof. Doe in een zeef en druk het vocht er uit. Rasp de ui en meng samen met het ei en peper en zout door de aardappel. Verhit 2 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep het aardappelmengsel in de pan en druk licht aan. Bak de rösti 10 min. op laag vuur. Keer met behulp van een bord en bak nog 10 min.
  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een andere koekenpan en bak de slavinken in 15 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
  3. Snijd ondertussen de bietjes in plakken van 1/2 cm dik. Verhit 2 el olie en het komijnzaad in een wok en roerbak de bietjes 3 min. Voeg de appelstroop en peper en zout naar smaak toe en roerbak nog 2 min.
  4. Verdeel de rösti, slavinken en bietjes over 4 borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.