Ge­gra­ti­neer­de ti­la­pia­fi­let

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
3 60

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ondiepe ovenschaal, inhoud ca. 1 1/2 liter
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tilapiafilets bestrooien met zout en peper. Citroensap erover schenken en ca. 15 minuten laten intrekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In kom koksroom met zuivelspread vermengen. Tilapiafilets met keukenpapier droogdeppen en in ovenschaal leggen. Roommengsel over vis verdelen. Bestrooien met Parmezaanse kaas en ca. 10 cm onder hete grill in 8 à 10 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met wortel(salade) en gekookte krieltjes met peterselie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.