New York-ham­bur­ger

De coleslaw op de burger maakt dit broodje ‘all American’.

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans hoofdgerecht De coleslaw op de burger maakt dit broodje ‘all American’. 4 personen
3 71

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schep in een kom de rauwkost, dressing en rozijnen door elkaar en zet ca. 15 min. afgedekt in de koelkast.
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de hamburgers op matig vuur in 8 a 10 min. gaar en bruin, keer halverwege. Snijd de broodjes op. Verdeel de rauwkost over de broodjes, leg de hamburgers erop en klap de broodjes dicht.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

New York-hamburger

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

New York-ham­bur­ger

1
1
  • 125 g koolmix rauwkost
  • 50 g honing-mosterddressing
  • 50 g rozijnen

Schep in een kom de rauwkost, dressing en rozijnen door elkaar en zet ca. 15 min. afgedekt in de koelkast.

2
2
  • 10 g boter
  • 4 hamburgers
  • 4 kaiserbroodjes

Verhit de boter in een koekenpan en bak de hamburgers op matig vuur in 8 a 10 min. gaar en bruin, keer halverwege. Snijd de broodjes op. Verdeel de rauwkost over de broodjes, leg de hamburgers erop en klap de broodjes dicht.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.