Groen­te­bal­le­tjes met Chi­ne­se boon­tjes en noe­dels

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 66

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noedels bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in wok olie verhitten. Balletjes al omscheppend ca.4 minuten op middelhoog vuur bakken. Balletjes uit pan scheppen en in aluminiumfolie warmhouden.In achtergebleven olie sperziebonen op middelhoog vuur ca. 3 à 4 minuten roerbakken. Op smaak brengen met tuinkruiden en zout. Ketjap toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend doorwarmen.Noedels over twee borden verdelen. Groenten erop scheppen en balletjes eromheen leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.