Fish­bur­ger and chips

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijstazijn en chilisaus mengen. Komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. Plakjes door azijnmengsel scheppen en ca. 5 minuten laten intrekken. In koekenpan olie verhitten en kabeljauwburgers bakken volgens gebruiksaanwijzing. Sesambolletjes halveren en beleggen met visburgers en helft van komkommerplakjes. Chips en rest van komkommer erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.