Fo­rel met pe­can­no­ten­bo­ter

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier
  • visklem

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Forellen wassen en droogdeppen met keukenpapier. Binnenkanten met zout en peper bestrooien en buitenkanten dun met olie bestrijken. Vissen in visklem doen. Pecannoten in droge koekenpan lichtbruin roosteren, laten afkoelen en grof hakken. Noten door boter roeren. Op smaak brengen met citroensap en worcestershiresauce. Forellen op barbecue in ca. 10 minuten gaar roosteren, halverwege keren. Citroen wassen en in partjes snijden. Peterselie boven kommetje fijn knippen. Forellen op vier borden leggen en pecannotenboter erover verdelen. Garneren met citroen en peterselie. Serveren met rijst of rijstsalade en mengsel van gekookte stukken wortel en bleekselderij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 51 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.