Tor­til­la­crac­ker met pom­poen

  • borrelhapje
  • 18 personen
  • 75 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 18 personen
2 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de zaadlijsten van pompoen en snijd de pompoen in stukjes van 1 cm. Doe in een ovenschaal. Meng de olie met het limoensap, knoflook, chilipeper en zout naar smaak. Verdeel over de pompoen en bak ca. 20 min. in de oven. Snijd de wraps elk in 6 punten. Haal de pompoen uit de oven en leg de tortillapunten 5 min. in de oven. Haal uit de oven en beleg met de pompoen. Lekker met verse koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 75 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.