Hol­land­se kaas­plank

  • nagerecht
  • 6 personen
  • 355 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 6 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Leg de kaassoorten op een plank. Serveer er de appelstroop en roggebrood bij.
  2. Laat kaas ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht.

Tip:

Dit serveert u erbij. Kaas combineert goed met zoete smaken. Zo kunnen gedroogde vijgen, druiven, kletzenbrood (donker Oostenrijks vruchtenbrood) een mooie tegenhanger zijn voor de vaak uitgesproken smaken van de kazen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.