Kip in ma­ri­na­de

(131)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 131

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan, staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Verhit ondertussen de grillpan. Schenk de marinade over de kip en wrijf in met de achterkant van een lepel. Gril de kip in 5 min. gaar. Keer regelmatig.
  4. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de saus en kip erop. Lekker met vers basilicum en Parmezaanse kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.